Добре дошли!
+41
fruity
Uravnovesen
tikvarova
drakkar
Fr0sT
Imotenbalon
lesy
nachev
frelon
Crash
Jim
koganev
Dimitar.
annvlad
Баш Брокеро
Диян Филчев
vlado.b
Ivel
acen1975
barbaron
badgoiko
zlostyr
valsodar
gogolcho
nino
granit
MorskiBG
Дидо
neo
regata
zrfv
Muza
dodo2
чи-чов-ци
batedimo
bludniqt sin
cepcem
OwnerBG
dival
BulCan
Scyther
45 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Добре дошли!
Добро утро и от мен.
Успех на благото дело.
Успех на благото дело.
Dimitar.- Брой мнения : 2
Привет.
Трябва много да ви се е насъбрало, че да се стигне до реализирането на този смел и благороден проект. За реализирането на първоначалната идея - чистота и свобода на изказа - ще трябват време и средства. Съвсем разумно е да събираме пари, за да заплатим времето, наред с другите необходими разходи. Идеята за свободен от простащини форум за имоти е прекалено амбициозна, за да се осъществи само и единствено на доброволни начала.
За сбирането на средства има най-различни варианти, като аз съм готов да участвам във всичките. Ако искате го организирайте като бизнес и чрез реклами кой колкото му се откъсне, дето се вика. Ако искате - сметка и пак кой колкото даде. Ако искате - кутия пред всяка АНИ...
Трябва много да ви се е насъбрало, че да се стигне до реализирането на този смел и благороден проект. За реализирането на първоначалната идея - чистота и свобода на изказа - ще трябват време и средства. Съвсем разумно е да събираме пари, за да заплатим времето, наред с другите необходими разходи. Идеята за свободен от простащини форум за имоти е прекалено амбициозна, за да се осъществи само и единствено на доброволни начала.
За сбирането на средства има най-различни варианти, като аз съм готов да участвам във всичките. Ако искате го организирайте като бизнес и чрез реклами кой колкото му се откъсне, дето се вика. Ако искате - сметка и пак кой колкото даде. Ако искате - кутия пред всяка АНИ...
koganev- Брой мнения : 8
Здравейте и от мен. Много приятна изненада. Ама отначало като се зачетох - да чакам ли покана или да се регистрирам неканен (малко неудобно). Е, преодолях неудобството и се регистрирах - да, ама не - иска паролата ми да не е по-голяма от 32 символа, при условие, че беше 5. Пак ми стана неудобно, ама написах и шести символ и стана. Влезнах в пощата за активация - няма никой. След 15 мин. пак, след половин час също. Чак тази сутрин се появи мейла за активация.
Като е толкова свободен този форум, има ли опасност и тук да се появят онези с многото никове, теми и мнения?
Като е толкова свободен този форум, има ли опасност и тук да се появят онези с многото никове, теми и мнения?
Jim- Брой мнения : 3
Здравейте и от мен.
Следях мненията на много от Вас в онзи форум поне от една година с огромен интерес, но не участвах в дискусиите.
Пожелавам успех на този форум, тук има много хора, от които може да се научи страшно много.
Е сигурно ще може някой да се регне и да пише, ама модераторите ще го излекуват
Следях мненията на много от Вас в онзи форум поне от една година с огромен интерес, но не участвах в дискусиите.
Пожелавам успех на този форум, тук има много хора, от които може да се научи страшно много.
Jim написа:Здравейте и от мен.....Като е толкова свободен този форум, има ли опасност и тук да се появят онези с многото никове, теми и мнения?
Е сигурно ще може някой да се регне и да пише, ама модераторите ще го излекуват
Последната промяна е направена от Crash на Сря Май 12, 2010 4:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Crash- Брой мнения : 2
Местожителство : София
На добър път !
Здравейте приятели !
Скитъре, благодаря за идеята и за свършената работа! Тези дни мислех да те търся и ето, че си ме изпреварил. С усмивка и стоплена душа видях поканата и гледах да реагирам без бавене.
Нека първо да кажа, че повечето колеги от другия форум ме знаят като nacheff. Обяснявал съм, но изпитвам потребност да го кажа отново. Двете ФФ в края на ника ми бяха там поради причина, че в едни по-стари времена и при някакви поредни разбутвания на форума, единственият начин, за който се сетих в онзи момент за да изразя несъгласие и протест, беше да променя ника си по някакъв шантав начин.
Ерго, не ме тресе гранодомания, фалшив елитаризъм и не съм издънка от древен дворянски род .
За да има все пак някаква разпознаваемост и приемственост, тук ще съм nachev. Дето викаше коганев, .... и с това и с онова - все тая.
Иначе, приятелите знаят, че нямам никакви притеснения да общувам с истинското си име.
Поздрави на всички!
Използвам случая и искам да стъпя на здраво. Изказвам извинения към всички колеги от другото място, с които съм имал какви да е недоразумения или съм ползвал несдържан език. Много малко са, сещам се за парцалев, иванов, барбарон.
Да знаете, че няма да ни е много лесно, да си направим едно уютно място на уважение и свобода, но нека имаме вяра!
Скитъре, благодаря за идеята и за свършената работа! Тези дни мислех да те търся и ето, че си ме изпреварил. С усмивка и стоплена душа видях поканата и гледах да реагирам без бавене.
Нека първо да кажа, че повечето колеги от другия форум ме знаят като nacheff. Обяснявал съм, но изпитвам потребност да го кажа отново. Двете ФФ в края на ника ми бяха там поради причина, че в едни по-стари времена и при някакви поредни разбутвания на форума, единственият начин, за който се сетих в онзи момент за да изразя несъгласие и протест, беше да променя ника си по някакъв шантав начин.
Ерго, не ме тресе гранодомания, фалшив елитаризъм и не съм издънка от древен дворянски род .
За да има все пак някаква разпознаваемост и приемственост, тук ще съм nachev. Дето викаше коганев, .... и с това и с онова - все тая.
Иначе, приятелите знаят, че нямам никакви притеснения да общувам с истинското си име.
Поздрави на всички!
Използвам случая и искам да стъпя на здраво. Изказвам извинения към всички колеги от другото място, с които съм имал какви да е недоразумения или съм ползвал несдържан език. Много малко са, сещам се за парцалев, иванов, барбарон.
Да знаете, че няма да ни е много лесно, да си направим едно уютно място на уважение и свобода, но нека имаме вяра!
nachev- Брой мнения : 2
Jim написа:Здравейте и от мен. Много приятна изненада. Ама отначало като се зачетох - да чакам ли покана или да се регистрирам неканен (малко неудобно). Е, преодолях неудобството и се регистрирах - да, ама не - иска паролата ми да не е по-голяма от 32 символа, при условие, че беше 5. Пак ми стана неудобно, ама написах и шести символ и стана. Влезнах в пощата за активация - няма никой. След 15 мин. пак, след половин час също. Чак тази сутрин се появи мейла за активация.
И при мен беше така, активацията която чаках на @yahoo.com пристигна едва днес сутринта. Аз обаче използвах АБВ и там стана веднага. Сега имам две рагистрацииама знае ли човек може да потрябва
batedimo- Брой мнения : 3
Здравейте!
Успех на всички! Чета стария форум от 2007, но не пиша. Радвам се на създаването на новия форум и се надявам да просъществува с интелигентни и интересни мнения. Аз също бих могла да помогна финансово. И съм "счети", т.ч. ако има въпроси с които мога да помогна - съм насреща. Здраве и успех на всички!
Успех на всички! Чета стария форум от 2007, но не пиша. Радвам се на създаването на новия форум и се надявам да просъществува с интелигентни и интересни мнения. Аз също бих могла да помогна финансово. И съм "счети", т.ч. ако има въпроси с които мога да помогна - съм насреща. Здраве и успех на всички!
lesy- Брой мнения : 1
А здравейте и от мен и поздрави за форума. Пуснал съм ви 2 линка от моя сайт към него.
Мислех да ви предлагам да пишете във форума ми, че рядко някой пише в него, но като гледам какви проблеми имаше в имоти.нет май не съм сигурен , че ми се занимава.
Мислех да ви предлагам да пишете във форума ми, че рядко някой пише в него, но като гледам какви проблеми имаше в имоти.нет май не съм сигурен , че ми се занимава.
Imotenbalon- Брой мнения : 3
Imotenbalon написа:А здравейте и от мен и поздрави за форума. Пуснал съм ви 2 линка от моя сайт към него.
Scyther- Брой мнения : 49
nachev написа:Здравейте приятели !
Де да имаха всички "несдържан език" като теб - светът щеше да е рай и всички да са приятели
barbaron- Брой мнения : 26
Привет на всички и от мен. Така и не се регистрирах в другото форум макар че го четях от доста време, надявам се че тук ще стане място, където всеки ще може да получава интересна и полезна информация.
Fr0sT- Брой мнения : 1
batedimo написа:Jim написа:Здравейте и от мен. Много приятна изненада. Ама отначало като се зачетох - да чакам ли покана или да се регистрирам неканен (малко неудобно). Е, преодолях неудобството и се регистрирах - да, ама не - иска паролата ми да не е по-голяма от 32 символа, при условие, че беше 5. Пак ми стана неудобно, ама написах и шести символ и стана. Влезнах в пощата за активация - няма никой. След 15 мин. пак, след половин час също. Чак тази сутрин се появи мейла за активация.
И при мен беше така, активацията която чаках на @yahoo.com пристигна едва днес сутринта. Аз обаче използвах АБВ и там стана веднага. Сега имам две рагистрацииама знае ли човек може да потрябва
Аз имах същият проблем. Но гледам тази сутрин е пристигнал имейл в яхуто и ще се откажа от "Баш Брокеро" за да си стана пак "Невидимко"
Баш Брокеро- Брой мнения : 6
valsodar написа:
**angel*
... но има спасение - "Алтернативният форум за имоти" https://imoti.catsboard.com/forum.htm
Една идея за ЧЕРЕН ПИАР
Здравейте и от мен!
Сбогувах се с другия форум и се радвам, че личности чието мнение ценя особено много са се преместили тук
Сбогувах се с другия форум и се радвам, че личности чието мнение ценя особено много са се преместили тук
Здравейте и от мен
Честит ни форум!
fruity- Брой мнения : 2
Здравейте и от мен! Абе къде е Пунди?
PMP- Брой мнения : 11
Пунди си подаде оставката :) :lol!:
PMP написа:Здравейте и от мен! Абе къде е Пунди?
barbaron написа:zlostyr написа:
Пунди и разклоненията му са нарушавали етичните правила десетки пъти. Единственото, което си спомням е, че за една седмица му бяха спрени правата. Подобно нещо може да се каже и за сахиб, перловец и може би други индивиди. Тях също не ги банват.
Не виждам по-голям бан от това заради тях мислещи форумци да ги оставят сами тук
и да си създават друг форум там: https://imoti.catsboard.com/forum.htm
прУфесУр тъпарон написа:
толкова сте "неподострени" , че не е нужно да имате враг - вие сами сте си врагове
--------------
понеже сте много НЕПОДОСТРЕНИ , воглаве с Педерон - светкам ви ламбата защо е така :
-------
българинът е прост - дай му място за плюване и той се възползва тутакси
вие ми защитавате по-добре интереса от самия мен , :}тиквеницииии - плюейки - ВИЕ държите темите отгоре , та другите подобни вам да четат
-------------
педерон да ми блокира ВСИЧКИ никове - и без мен вие ще работите ЗА МЕН !!!
ариведерчи , погодиточки *smiley_ahh*
Пунди си подаде оставката
Крайно се съмнявам...
PMP- Брой мнения : 11
Каквото било там - било.
Няма смисъл повече да гледаме зад гърба си, събрахме се, от тук насетне - напред!
Няма смисъл повече да гледаме зад гърба си, събрахме се, от тук насетне - напред!
Здраве желаем и от мен
Браво, Сайтър! Щастлив съм да видя само приятни никове!
Благодарности на Винету ,че ми даде линка!
Чувствам така:
https://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc
Браво, Сайтър! Щастлив съм да видя само приятни никове!
Благодарности на Винету ,че ми даде линка!
Чувствам така:
https://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc
dzvero75- Брой мнения : 2
"Пунди си подаде оставката" - Ха дано, ама надали.
Не му е за сефте. Преди 2-3 месеца пак така каза, но само след една седмица се завърна с "новите" си никове и старите си простотии.
Всъщност ако форума на имоти.нет западне (както са тръгнали нещата) той със сигурност ще спре да пише, просто защото ако няма пред кого да се изявява няма смисъл да се хаби...
Винаги съм се чудил защо продължава едни и същи неща да пише с такава упоритост. По-нататък може да пусна една тема по въпроса в "Общи приказки". Да разнищим явлението пунди и пундювщината като цяло
Не му е за сефте. Преди 2-3 месеца пак така каза, но само след една седмица се завърна с "новите" си никове и старите си простотии.
Всъщност ако форума на имоти.нет западне (както са тръгнали нещата) той със сигурност ще спре да пише, просто защото ако няма пред кого да се изявява няма смисъл да се хаби...
Винаги съм се чудил защо продължава едни и същи неща да пише с такава упоритост. По-нататък може да пусна една тема по въпроса в "Общи приказки". Да разнищим явлението пунди и пундювщината като цяло
zlostyr- Брой мнения : 4
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|