Добре дошли!
+41
fruity
Uravnovesen
tikvarova
drakkar
Fr0sT
Imotenbalon
lesy
nachev
frelon
Crash
Jim
koganev
Dimitar.
annvlad
Баш Брокеро
Диян Филчев
vlado.b
Ivel
acen1975
barbaron
badgoiko
zlostyr
valsodar
gogolcho
nino
granit
MorskiBG
Дидо
neo
regata
zrfv
Muza
dodo2
чи-чов-ци
batedimo
bludniqt sin
cepcem
OwnerBG
dival
BulCan
Scyther
45 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Добре дошли!
Добър вечер на всички!
Пожелавам успех на начинанието от все сърце!
Пожелавам успех на начинанието от все сърце!
Диян Филчев- Брой мнения : 2
acen1975 написа:хаха,искам да изкажа благодарността си към SAHIB и меджик!
истинските "пръдюсъри" на този сайт
те до къде доведе "хитростта" на един турчин.....
е са и пунди ако пъкне,обещавам да го черпя квот каже,когато си дойда в бг,понеже уважавам не само вълците в овчи кожи,но и овците,които се мислят за вълци
хубава идея,направена от хубави хора,за хубави хора! поздрави на всички!
п.п.
изгарям от любов(злорадство),като видя как хитър петъровци стават бай ганьовци
Ха добре дошъл и на теб, Асене!
Scyther- Брой мнения : 49
Бях на 100% сигурен че си се престрастил към форума(онзи другия) и чаках да видя кога ще си вземеш "дозата" отново.А то какво било.Ти си започнал да произвеждаш "опиати".
Диян Филчев- Брой мнения : 2
OwnerBG написа:nino написа:Здравейте и от мен!
Скитъре, прекрасна идея! След това класическо сбогуване - толкова оптимистично завръщане.Аз не мога да бъда полезна с умения, но с удоволствие ще се включа с финансова подкрепа. На всички приятели тук, пожелавам здраве - по много. И дано наистина да запазим това пространство такова, каквото искаме да бъде. На добър час.
Нино, това за финансовата подкрепа е много навременно.
Ентусиазма е хубаво нещо, но трябва и мъъничък личен ангажимент.
И тъй като не си ходила в казармата и не знаеш че който дава идеите, си ги и изпълнява, дай идея къде да изпратим по някоя стотинка /за хостинг, и туй онуй/.
Май ще е добре в твоя сметка или новооткрита, а по нататък ще си отидат по предназначение.
Ей, Оунърче,
Много добре. Наистина не е зле да съберем някой лев. Нинка би могла да е касиера, ако не възразявате. Може и друг. И да си определим някаква сумичка. И... каквото остане, няма да излишно. Ще му намерим приложение.
Muza- Брой мнения : 32
Scyther написа:acen1975 написа:хаха,искам да изкажа благодарността си към SAHIB и меджик!
истинските "пръдюсъри" на този сайт
те до къде доведе "хитростта" на един турчин.....
е са и пунди ако пъкне,обещавам да го черпя квот каже,когато си дойда в бг,понеже уважавам не само вълците в овчи кожи,но и овците,които се мислят за вълци
хубава идея,направена от хубави хора,за хубави хора! поздрави на всички!
п.п.
изгарям от любов(злорадство),като видя как хитър петъровци стават бай ганьовци
Ха добре дошъл и на теб, Асене!
добре завар(Д)ил...малееее,само кат гледкам колко народ се регистрира за толкова кратко време.......
поздрав за всички:
ALL WE ARE......AND..... WE ARE ALL.... ALL WE NEED(стара песничка,но много актуален текс за случващото се
https://www.youtube.com/watch?v=OmnVNxEmBn4
acen1975- Брой мнения : 2
Диян Филчев написа:Бях на 100% сигурен че си се престрастил към форума(онзи другия) и чаках да видя кога ще си вземеш "дозата" отново.А то какво било.Ти си започнал да произвеждаш "опиати".
"Една малка крачка за човека – един голям скок за човечеството..."
Muza написа:OwnerBG написа:nino написа:Здравейте и от мен!
Скитъре, прекрасна идея! След това класическо сбогуване - толкова оптимистично завръщане.Аз не мога да бъда полезна с умения, но с удоволствие ще се включа с финансова подкрепа. На всички приятели тук, пожелавам здраве - по много. И дано наистина да запазим това пространство такова, каквото искаме да бъде. На добър час.
Нино, това за финансовата подкрепа е много навременно.
Ентусиазма е хубаво нещо, но трябва и мъъничък личен ангажимент.
И тъй като не си ходила в казармата и не знаеш че който дава идеите, си ги и изпълнява, дай идея къде да изпратим по някоя стотинка /за хостинг, и туй онуй/.
Май ще е добре в твоя сметка или новооткрита, а по нататък ще си отидат по предназначение.
Ей, Оунърче,
Много добре. Наистина не е зле да съберем някой лев. Нинка би могла да е касиера, ако не възразявате. Може и друг. И да си определим някаква сумичка. И... каквото остане, няма да излишно. Ще му намерим приложение.
Чудесна идея,участвам веднага.
Колкото до това Нино,да е касиер съм с две ръце ЗА !!!
regata- Брой мнения : 18
Оунъре,
Не съм ходила войник, но щом са правила от казармата - ще слушам, какво да се прави. Утре заминавам в сливенския балкан за 10-на дни. Връщам се около 24 и ще открия сметка. Удобни клонове - до мен са на ПИБ, Експрсбанк и Кооперативна - където кажете - там. Или друга ? Само се уточнете за правилата - да не се изложим.
Не съм ходила войник, но щом са правила от казармата - ще слушам, какво да се прави. Утре заминавам в сливенския балкан за 10-на дни. Връщам се около 24 и ще открия сметка. Удобни клонове - до мен са на ПИБ, Експрсбанк и Кооперативна - където кажете - там. Или друга ? Само се уточнете за правилата - да не се изложим.
nino- Брой мнения : 3
Местожителство : софия
badgoiko написа: Привет и от мен.
Добре дошъл и на теб!
Ако искате да се посмеете много, кликнете тук за малко,
така хубаво подредих рафтовете - заслужава си да ги видите:
Нещо за да се оправи, трябва да се скапе съвсем
така хубаво подредих рафтовете - заслужава си да ги видите:
Нещо за да се оправи, трябва да се скапе съвсем
barbaron- Брой мнения : 26
Ама Спиридон къде е? Отивам да го търся !
Обаче как е имало потребност от нещо нормално
Scyther вече не виждам как ще преместим нещата ако решим, толкова регистрирани хора, вече мнения пишат.. Нали нямаш достъп до базата от данни на форума? Вече е кофти да се пререгистрират, така че май така ще остане
Scyther вече не виждам как ще преместим нещата ако решим, толкова регистрирани хора, вече мнения пишат.. Нали нямаш достъп до базата от данни на форума? Вече е кофти да се пререгистрират, така че май така ще остане
dodo2- Admin
- Брой мнения : 13
Чакайте малко, бре! Аз къде съм в далаверата?
НалЕ форумът е свободен, безплатен и далеч от финансови интереси!? Каква стана тя? Има-нама 2-3 часа и пари взехте да събирате. То не че има лошо, ма писах на ssaki, който прояви желание да помага с компютрите, хостинга, домейна, кода и куп други неразбираеми работи за мен, да пусне тема, която да се обсъди от участниците и да се вземе решение. Моето, макар да беше спонтанно и от сърце, е аматьорщина. Чекайте малко, никой не се е разболял, че да събираме пари. Виното си иска време, за да узрее.
Нека го обсъдим в друга тема, и както казах, не държа да съм собственик на форум.
За сега се наслаждавайте на свободата и благодаря за поздравите!
BTW, липсва Тепавичаров и още някой други. Нека първо да се съберем, а? Какво ще кажете?
НалЕ форумът е свободен, безплатен и далеч от финансови интереси!? Каква стана тя? Има-нама 2-3 часа и пари взехте да събирате. То не че има лошо, ма писах на ssaki, който прояви желание да помага с компютрите, хостинга, домейна, кода и куп други неразбираеми работи за мен, да пусне тема, която да се обсъди от участниците и да се вземе решение. Моето, макар да беше спонтанно и от сърце, е аматьорщина. Чекайте малко, никой не се е разболял, че да събираме пари. Виното си иска време, за да узрее.
Нека го обсъдим в друга тема, и както казах, не държа да съм собственик на форум.
BTW, липсва Тепавичаров и още някой други. Нека първо да се съберем, а? Какво ще кажете?
Щом този сайт не е с добра защита, по-добре го преместете. Достатъчно хора предложиха да го подкрепят финансово, аз също се присъединявам. Не се притеснявайте, ако трябва ще си направиме по още една регистрация. Това да е проблема
bludniqt sin- Брой мнения : 6
dodo2 написа:Обаче как е имало потребност от нещо нормално
Приятелю, нямам представа до какво имам достъп. Ако ти трябва администраторски акаунт - пиши, че аз май се набутах да стоя денонощно пред компа. Ма нали е за благото...
Ехааа тук гледам са се регистрирали все хубави хора. Много се радвам за новият форум. Да ни е честит на всички.
Баш Брокеро- Брой мнения : 6
Баш Брокеро написа:Ехааа тук гледам са се регистрирали все хубави хора. Много се радвам за новият форум. Да ни е честит на всички.
Добре дошъл и на теб! Драго ми е, че си тук!
Барбароне, много се забавлявах с рафтчетата, но ПрУфесура със сигурност ще онемее.Надали е предполагал, че ще получи такава популярност - от горе до долу .
Отмъщението на групата на сърдитите старчета.
Отмъщението на групата на сърдитите старчета.
nino- Брой мнения : 3
Местожителство : софия
barbaron написа:SAHIB 31 написа:........................Scyther написа:Хабер си нихт! Сефте правя форум и се регистрирах успешно. При мен подейства. Още се оглеждам и търся модератори и администратори да помагат. Пробвай пак, ако не - рестартирай :] Ще се радвам!bate dimo написа:
защо не получавам известие на меила нещо се бави системата
Успех!
Хей плагиат на чужди идеи! С теб вече не пяха ли песента мома се с род прощава? Защо продължаваш да ръзпръскваш гнилостни бактерии тук? Имам една теория, че с теб и барбарон трябва да се случи наистина апокалипсис за да не си пускате мъдростите във форума.
Приемате ли изкуфяли 60-годишни пропаднали гастарбайтери - клошари от Франция тук? Не ми трябва много - една пейка само и бутилка шампанско. Нося си и вестник за завивка - намерих го в един форум дето стана апокалипсис и ме изгониха. Ще го запечатват скоро май
А, не, не, несобственници, немили-недраги емигрантчета и безимотни цървули от НЕГЪРСКИ държави Скитъра не приема
BulCan- Брой мнения : 9
Scyther написа:Чакайте малко, бре! Аз къде съм в далаверата?
Скитър,
Имах предвид, че е добре да си го направим платен сайта. В един момент, може да ни го хакнат, да се изгуби базата данни... То не изисква много пари. Нещо около 70-80 лв. годишно. И понеже, благодарение на теб, на всички ни е хубаво сега и всеки иска да участва в общото дело...
Muza- Брой мнения : 32
Muza написа:Scyther написа:Чакайте малко, бре! Аз къде съм в далаверата?
Скитър,
Имах предвид, че е добре да си го направим платен сайта. В един момент, може да ни го хакнат, да се изгуби базата данни... То не изисква много пари. Нещо около 70-80 лв. годишно. И понеже, благодарение на теб, на всички ни е хубаво сега и всеки иска да участва в общото дело...
Ако е възможно и повечето са съгласни да изтърпят още една пререгистрация - съм съгласен. Но държа да се обсъди в отделна тема. Пускайте я, че да умуваме как ще става.
Пуснах една поканка и на Маранди от форума на инвестора.
За финансите, аз съм винаги готов да отдам своята лепта, Скитъре, сложи си там и някоя кинта за времето си, повярвай ми, ще изгубиш много такова, а не сме малко хора, никой няма да се натовари особено...
Е, сега вече наистина нямам никъква причина да посещавам форума на имоти.нет...
За финансите, аз съм винаги готов да отдам своята лепта, Скитъре, сложи си там и някоя кинта за времето си, повярвай ми, ще изгубиш много такова, а не сме малко хора, никой няма да се натовари особено...
Е, сега вече наистина нямам никъква причина да посещавам форума на имоти.нет...
BulCan- Брой мнения : 9
barbaron написа:SAHIB 31 написа:
Ето нещо за което аз отдавна пея, но злобарите-неудачници си говорят, че съм говорел само глупости ...
Сахибчо, ама ти май сам си говориш! Срещнах из коридорите двама - трима и ми казват:
"Там в една зала за 500 души един сам си говори - нищо не му разбрахме" та минах да те видя.
Да загасиш лампите после. Икономии правиме - криза е
Жал ми стана за момчето, ама мина един добър човечец и ми каза:
granit написа:
Тоя трол пр..ба най хубавия форум в БГ. Ама какво да очакваш от човек който и в СОТ не го искат.
http://tophost.bg/
ето ви един платен хостинг, потърсете и други. И аз бих се включил във финансирането. лека и денят да е успешен
ето ви един платен хостинг, потърсете и други. И аз бих се включил във финансирането. лека и денят да е успешен
gogolcho- Брой мнения : 8
Добре дошли
Поздравления за това дело ! Опитвах се да чета и да пиша по-малко в онзи форум но абсолютно загубих интерес преди време. Гледам че засега тука са се 'събрали' все хора които ми бе интересно и да чета и да се 'включвам' спорадично. Успех!
annvlad- Брой мнения : 1
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|