Добре дошли!
+41
fruity
Uravnovesen
tikvarova
drakkar
Fr0sT
Imotenbalon
lesy
nachev
frelon
Crash
Jim
koganev
Dimitar.
annvlad
Баш Брокеро
Диян Филчев
vlado.b
Ivel
acen1975
barbaron
badgoiko
zlostyr
valsodar
gogolcho
nino
granit
MorskiBG
Дидо
neo
regata
zrfv
Muza
dodo2
чи-чов-ци
batedimo
bludniqt sin
cepcem
OwnerBG
dival
BulCan
Scyther
45 posters
Страница 5 от 5
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Добре дошли!
zlostyr написа:"Пунди си подаде оставката" - Ха дано, ама надали.
Винаги съм се чудил защо продължава едни и същи неща да пише с такава упоритост. По-нататък може да пусна една тема по въпроса в "Общи приказки". Да разнищим явлението пунди и пундювщината като цяло
И за мен си остана загадка - ненормален ли е, гениален ли е
barbaron- Брой мнения : 26
barbaron написа:И за мен си остана загадка - ненормален ли е, гениален ли е
По принцип твърдят, че разликата между двете състояния е съвсем малка
zlostyr- Брой мнения : 4
Добре дошли на старите-нови приятели!
Тук сме само временно. Вярно е, че е на завет, че цари една приятелска атмосфера, но нека не са заблуждаваме. Въпрос на време е да ни съсипят идилията. Лошото е, че аз не съм квалифициран капитан да водя толкова хора. Независимо, че изпреварих назряващи събития, има далеч по-квалифицирани от мен, за тази работа. В този смисъл е време да предам руля на нашето катерче на онзи, който е способен да го управлява. Човек, който не познавам лично, но му се доверявам да продължи започнатото. Вярвам, че той ще се справи. След малко повече от 2 часа ще му делегирам пълните права над този форум. Ако всичко е наред, единственото неудобство, което ще усетите след известно време е, нов адрес на нашия форум. Поне се надявам така да стане.
Повече по темата в раздел "Важна тема!"
Тук сме само временно. Вярно е, че е на завет, че цари една приятелска атмосфера, но нека не са заблуждаваме. Въпрос на време е да ни съсипят идилията. Лошото е, че аз не съм квалифициран капитан да водя толкова хора. Независимо, че изпреварих назряващи събития, има далеч по-квалифицирани от мен, за тази работа. В този смисъл е време да предам руля на нашето катерче на онзи, който е способен да го управлява. Човек, който не познавам лично, но му се доверявам да продължи започнатото. Вярвам, че той ще се справи. След малко повече от 2 часа ще му делегирам пълните права над този форум. Ако всичко е наред, единственото неудобство, което ще усетите след известно време е, нов адрес на нашия форум. Поне се надявам така да стане.
Повече по темата в раздел "Важна тема!"
Scyther- Брой мнения : 49
Само да попитам ...
Получих около 34 меила от този форум - докладва за всяко мнение или тема ...ако е възможно да не получавам ще бъда благодарен
Получих около 34 меила от този форум - докладва за всяко мнение или тема ...ако е възможно да не получавам ще бъда благодарен
dival- Брой мнения : 21
dival написа:Само да попитам ...
Такива са настройките по подразбиране.
Можеш да изключиш известавянето за нови отговори като влезеш в Профил>Преференции и на радиобутоните "Винаги ме уведомявай за отговори :" да маркираш "НЕ".
Scyther- Брой мнения : 49
хей
Здравейте всички,
време беше да се появи алтернатива на форума на имоти.нет..., радвам се да видя много от хората тук...
Поздрави.
време беше да се появи алтернатива на форума на имоти.нет..., радвам се да видя много от хората тук...
Поздрави.
gekko- Брой мнения : 1
gekko написа:Здравейте всички,
Поздрави.
Алтернативата има нов, алтернативен адрес: http://forum.sobstvenik.com/index.php
Взимайте си куфарите и веднага там
barbaron- Брой мнения : 26
barbaron написа:gekko написа:Здравейте всички,
Поздрави.
Алтернативата има нов, алтернативен адрес: http://forum.sobstvenik.com/index.php
Регистрирах се на новия адрес, само искам да съм сигурен, че участниците не се "разделят" на два форума
BulCan- Брой мнения : 9
BulCan написа:barbaron написа:gekko написа:Здравейте всички,
Поздрави.
Регистрирах се на новия адрес, само искам да съм сигурен, че участниците не се "разделят" на два форума
Надявам се, че няма!
Местенето беше от гледна точка сигурност, и опазване база данни...
Muza- Брой мнения : 32
Здравейте,
От мен благодарско за новия форум! Надявам се това да е реален форум, без злобарската цензура от стария.....
Само дето ме плаши малко приказката, че нов бардак не се прави със старите к.....и. Обаче съм повече оптимист!
От мен благодарско за новия форум! Надявам се това да е реален форум, без злобарската цензура от стария.....
Само дето ме плаши малко приказката, че нов бардак не се прави със старите к.....и. Обаче съм повече оптимист!
servel- Брой мнения : 1
Здравей Сервел!
Вече, окончателно сме тук...
fimoti.com
или
http://forum.sobstvenik.com/
Което ти е удобно.
Вече, окончателно сме тук...
fimoti.com
или
http://forum.sobstvenik.com/
Което ти е удобно.
Muza- Брой мнения : 32
След 5 опита за регистрация в другия форум се отказвам.Също не ми харесва името и собственика!
granit- Брой мнения : 3
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|