Нов сайт и нова регистрация
+8
Imotenbalon
Sisko
OwnerBG
barbaron
regata
dodo2
Scyther
Muza
12 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Нов сайт и нова регистрация
Пих бира бе!
Аз по принцип харесвам късите домейни, особено за форум, защото в този случай хората го пишат на ръка, а не попадат на сайта от връзка.
Днес ми хрумна следния - fimoti.com идва от "форум за имоти", а е най-късият свободен вариант, който има "imoti" в него, пък и е звучно.
Ако ще хостваме в icdsoft най-добре ssaki да го направим администратор, защото ще контролира по-добре нещата на място. Аз се славя с лека несериозност, ще взема да ида на някой остров, както искаше Scyther и да прецакам работата. На ssaki ще му помагам, по принцип имам свободно време.
А собственичка ще направим Muza, нея всички я знаем, а Scyther - почетен бияч с бухалка, ако пунди или другия се появят.
Аз по принцип харесвам късите домейни, особено за форум, защото в този случай хората го пишат на ръка, а не попадат на сайта от връзка.
Днес ми хрумна следния - fimoti.com идва от "форум за имоти", а е най-късият свободен вариант, който има "imoti" в него, пък и е звучно.
Ако ще хостваме в icdsoft най-добре ssaki да го направим администратор, защото ще контролира по-добре нещата на място. Аз се славя с лека несериозност, ще взема да ида на някой остров, както искаше Scyther и да прецакам работата. На ssaki ще му помагам, по принцип имам свободно време.
А собственичка ще направим Muza, нея всички я знаем, а Scyther - почетен бияч с бухалка, ако пунди или другия се появят.
dodo2- Admin
- Брой мнения : 13
Защо не направиш нещо като "плаващ" контрол? Има достатъчно хора от другия форум, които са свестни. Дай на всеки от тях и така няма да се натоварват двама или трима всеки ден, като че ли са на работа. Така винаги ще имаш по някой от тях онлайн и винаги форумът ще е защитен. Просто се пази от новите никове. Помисли пак
bludniqt sin- Брой мнения : 6
bludniqt sin написа:Защо не направиш нещо като "плаващ" контрол? Има достатъчно хора от другия форум, които са свестни. Дай на всеки от тях и така няма да се натоварват двама или трима всеки ден, като че ли са на работа. Така винаги ще имаш по някой от тях онлайн и винаги форумът ще е защитен. Просто се пази от новите никове. Помисли пак
Идеята за плаващ контрол не ми е много ясна. По-скоро бих сложил повече модератори. Но и това крие рискове.
Нека да се срещнем в чата и да обсъдим набързо бъдещето на форума. Вярно, че много от нас не са свикнали на такъв тип комуникация, но е по-бърза и по-близка. Чакам Ви там
Scyther- Брой мнения : 49
Хубаво е да има един или двама администратори, защото там се конфигурира веднъж и рядко после се пипа. И повече модератори. Модераторите почти не могат да правят поразии
dodo2- Admin
dodo2- Admin
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|