Алтернативният форум за имоти
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Да се видим на по бира?

2 posters

Go down

Да се видим на по бира? Empty Да се видим на по бира?

Писане  valsodar Чет Май 13, 2010 1:47 am

В стария форум все се черпехме с разни виртуални бири, какво ще кажете да ги направим малко по-реални?
Нека се реши само, в коя от категориите на форума ще си уговаряме срещите по региони, че на маса приказката най-си върви и конфликти всякакви се заглаждат най-бързо.
А и като се познаваш вече с някой, пил си по няколко бири с него и сте си рекли нещата очи в очи, по съвсем друг начин вече си вървят дискусиите във форума. Възпитано, дето се вика.
А първата крачка към това, винаги си почва с въпроса - Ти мен уважаайвъш ли мъ, разбирайш ли? Laughing

Апропо, да се добавят и малко алкохолни емотикончета ако може!
valsodar
valsodar

Брой мнения : 8
Местожителство : село София

http://valsodar.blog.bg

Върнете се в началото Go down

Да се видим на по бира? Empty Re: Да се видим на по бира?

Писане  Scyther Чет Май 13, 2010 1:59 am

valsodar написа:В стария форум все се черпехме с разни виртуални бири, какво ще кажете да ги направим малко по-реални?
Нека се реши само, в коя от категориите на форума ще си уговаряме срещите по региони, че на маса приказката най-си върви и конфликти всякакви се заглаждат най-бързо.
А и като се познаваш вече с някой, пил си по няколко бири с него и сте си рекли нещата очи в очи, по съвсем друг начин вече си вървят дискусиите във форума. Възпитано, дето се вика.
А първата крачка към това, винаги си почва с въпроса - Ти мен уважаайвъш ли мъ, разбирайш ли? Laughing

Апропо, да се добавят и малко алкохолни емотикончета ако може!

Могат да се добавят и променят всякакви емотикони, но си заслужава този ъпгрейд ако ще оставаме задълго тук. И на мен ми липсва бирената емотикона Smile Нека да видим додо2 какво ще предложи. Вероятно ще е по-добро от това. Затова не си дадох труд да менкам емотиконите.
Инак идеята за среща на живо с много бира и взаимно уважение я приветствам с 50%-ната си бирена същност. Very Happy

Scyther

Брой мнения : 49

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите