ККК или Къде да Кътаме Кеша
5 posters
Страница 1 от 1
ККК или Къде да Кътаме Кеша
Понеже това ми беше една от най-любимите теми в стария форум (преди да я изтрият), предлагам да продължим да обсъждаме тук случващото се с банковата ни система и връзката й с депозитите на хората и инвестицията в недвижим(и) имот(и). Предварително се извинявам на оригиналния автор, че "плагиатствам" заглавието на темата.
fruity- Брой мнения : 2
Местожителство : София
Re: ККК или Къде да Кътаме Кеша
И сега като посвалиха лихвите по депозитите, какво правят хората с кеша дето беше в банките, от една страна пак нещо там дават около 5-7% ама като са давали 8-10%, започват да мислят как да си я търсят тази доходност. Мозъците прегряват, ръцете сърбят. Някой нещо да предложи ...
Ivel- Брой мнения : 6
Ivel написа:И сега като посвалиха лихвите по депозитите, какво правят хората с кеша дето беше в банките, от една страна пак нещо там дават около 5-7% ама като са давали 8-10%, започват да мислят как да си я търсят тази доходност. Мозъците прегряват, ръцете сърбят. Някой нещо да предложи ...
Кликваш тук: http://www.fortuneo.fr/fr/assurance-vie/liste-sicav.jsp?csTitreSel=&vuebox=-1&length=20&compreNbre=0&_vie=oui&offset=0&tri=-9&ORIGINE=VIE
Кликваш на колонката "1 an" = "за 1 година" гледаш, мислиш, и ако 50% - 100% годишно ти стигат, си отваряш сметка. Ако искаш - казваш: "барбарон ме праща" Купуваш, продаваш с комисионна 0% и ако имаш късмет, след година прибираш 50%, като им пускаш 0.6% за поддръжката
Ако имаш нужда от преводач - ето ти един: http://translate.google.com/?sl=fr&tl=bg
barbaron- Брой мнения : 26
barbaron написа:Ivel написа:И сега като посвалиха лихвите по депозитите, какво правят хората с кеша дето беше в банките, от една страна пак нещо там дават около 5-7% ама като са давали 8-10%, започват да мислят как да си я търсят тази доходност. Мозъците прегряват, ръцете сърбят. Някой нещо да предложи ...
Кликваш тук: http://www.fortuneo.fr/fr/assurance-vie/liste-sicav.jsp?csTitreSel=&vuebox=-1&length=20&compreNbre=0&_vie=oui&offset=0&tri=-9&ORIGINE=VIE
Кликваш на колонката "1 an" = "за 1 година" гледаш, мислиш, и ако 50% - 100% годишно ти стигат, си отваряш сметка. Ако искаш - попълваш формуляр: "барбарон ми е кръстник" и почерпваме форума със 100 евро Купуваш, продаваш с комисионна 0% и ако имаш късмет, след година прибираш 50%, като им пускаш 0.6% за поддръжката
Ако имаш нужда от преводач - ето ти един: http://translate.google.com/?sl=fr&tl=bg
barbaron- Брой мнения : 26
Барабоче, благодаря за съвета, аз в такива игри съм си играл като по-млад боец, ама сега "неам нерви" искам да си почивам и да имам 100% защитен доход около 10 тина процента годишно от парите си без това да ме ангажира. Не се обиждай ама на франсетата им нямам вяра за такива работи пък и не им разбирам от акциите. Знам, че BulCan е пред подобна дилема дано да чете и той, може пък той да се е светнал за нещо по-лайт@иззи.
Последната промяна е направена от Ivel на Чет Май 13, 2010 2:08 am; мнението е било променяно общо 1 път
Ivel- Брой мнения : 6
Мерси за темата! Бях я забравил.
Scyther- Брой мнения : 49
fruity написа:Понеже това ми беше една от най-любимите теми в стария форум (преди да я изтрият), предлагам да продължим да обсъждаме тук случващото се с банковата ни система и връзката й с депозитите на хората и инвестицията в недвижим(и) имот(и). Предварително се извинявам на оригиналния автор, че "плагиатствам" заглавието на темата.
Аз предлагам да си вкараме по 100К и така да положим основите на БФК (Банка на Форумните Кешовици), да сложим barbaron за изпълнителен директор, Асен и куку за шефове на отдел Securities като по този начих хем си гарантираме сигурността на капиталите, хем поне 10%на годишна доходност, хем заемаме времето им така че да не им остава за време имоти.нет Ако все пак обаче не успеят докарат 10%ния минимален праг на доходност, ще бъдат наказвани с бой с тояги. Колкото % под 10, толкова тояги от от всеки акционер на БФК.
П.П. Забравих най-важното, за себе си запазвам мястото за шеф на отдел Трезори (кеш, залатен, сейфове и тн.) за да се грижа за сигурността на капиталите.
Невидимко- Брой мнения : 6
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|