Грижа за доброто настроение
4 posters
Страница 1 от 1
Грижа за доброто настроение
Нека това да е по-веселата част на форума.
Нещо от този сорт...
http://izismile.com/2009/12/24/unusual_design_of_ordinary_things_167_pics.html
Нещо от този сорт...
http://izismile.com/2009/12/24/unusual_design_of_ordinary_things_167_pics.html
Дидо- Брой мнения : 5
LANDLORD31 се подвизава вече и в инвестор.бг
Забелязах, че Сахибчо/Собственник31 се е набутал да спами и да раздава акъл и в инвестора с ник LANDLORD31, въпреки, че там е далеч по-срамежлив Човечеца има сериозна мания за величие. Нещо отъждествява думата "собственник" с "господар" (Сахиб е било обръщение към англичанин от извергнатите индийци по времето на колониална Индия). Предполагам, че и в LANDLORD вижда подобен смисъл, нищо че просто си означава хазяин (наемодател). Абе господар му се ще да е на пича В инвестора предполагам, че ще намери общ език/акъл със supertrader
LANDLORD 31
Местожителство: с. Сривльово, о
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2010 10:36 pm Заглавие: Отговорете с цитат
За поскъпване на жилищните имоти е рано да се говори. Според мен сме в момента на бавно завъртане на руля и трудното отместване на кораба, ако мога да направя подобно сравнение? След това очаквам през последното тримесечие на тази година плахо обръщане на тренда. От 2011г. нататък очаквам 4-5% през следващите две години. След това един здравословен растеж от 10% годишно е напълно възможен според мен.
LANDLORD 31
Местожителство: с. Сривльово, о
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2010 10:36 pm Заглавие: Отговорете с цитат
За поскъпване на жилищните имоти е рано да се говори. Според мен сме в момента на бавно завъртане на руля и трудното отместване на кораба, ако мога да направя подобно сравнение? След това очаквам през последното тримесечие на тази година плахо обръщане на тренда. От 2011г. нататък очаквам 4-5% през следващите две години. След това един здравословен растеж от 10% годишно е напълно възможен според мен.
BulCan- Брой мнения : 9
Епилог на комедията
barbaron написа:zlostyr написа:
Пунди и разклоненията му са нарушавали етичните правила десетки пъти. Единственото, което си спомням е, че за една седмица му бяха спрени правата. Подобно нещо може да се каже и за сахиб, перловец и може би други индивиди. Тях също не ги банват.
Не виждам по-голям бан от това заради тях мислещи форумци да ги оставят сами тук
и да си създават друг форум там: https://imoti.catsboard.com/forum.htm
прУфесУр тъпарон написа:
толкова сте "неподострени" , че не е нужно да имате враг - вие сами сте си врагове
--------------
понеже сте много НЕПОДОСТРЕНИ , воглаве с Педерон - светкам ви ламбата защо е така :
-------
българинът е прост - дай му място за плюване и той се възползва тутакси
вие ми защитавате по-добре интереса от самия мен , :}тиквеницииии - плюейки - ВИЕ държите темите отгоре , та другите подобни вам да четат
-------------
педерон да ми блокира ВСИЧКИ никове - и без мен вие ще работите ЗА МЕН !!!
ариведерчи , погодиточки *smiley_ahh*
barbaron- Брой мнения : 26
Re: Грижа за доброто настроение
SAHIB 31 [ Отговор ]
Re: Макар и надценени, жилищата в редица държави отново поскъпват - А в БГ ??? ново
12-05-2010 - 22:02:12 Регистриран: преди 14 дни
Eeeeй Кочооо! Аз такъв събеседник отдавна очаквах да се появи във форума. Май най-накрая всичко си идва на мястото. Форума за "имоти" се превръща във ИСТИНСКИ ФОРУМ ЗА ИМОТИ И ТЯХНИТЕ ЦЕНИ. И аз така като излязох с първия си ник им обяснявах какво имам, какво съм закупил и какви доходи очаквам. Срещнах замо злоба, подмятания, иронични забележки и омраза. Естествено понеже аз съм на принципа "каквото повикало, такова се обадило", на тези форумни валяци свикнали да мачкат не им беше за вярване.
Досега само Пруфесура, Перловеца и Брокер 112 им наливаха мозък в празните тикви, най често професура като добър психолог и стратег, но аз жадувах да говоря и с други реални участници на имотния пазар с конкретни примери и по-прозаични и реалистични мечти и цели. В това отношение твоите няколко поста са доста обещаващи. Време е форума да се поразчисти за хора които наистина се интересуват от имоти, а не за разни неуспяли емигранти, борсови спекуланти-шмекери представящи се на гадатели и други вредни елементи, като мечтатели да закупят имот на атрактивната цена на кутия бонбони. На това му се вика оздравителен процес.
П.П. КОЧО , сподели малко инфо за премеждиите ти като наемател, преди да придобиеш собствено жилище. Мисля, че ще е интересно четиво!
"TO ACT LIKE AN OWNER"
Warren Buffett
Тези двамата май се харесаха. Дали ще сключат брак?
Дидо написа:SAHIB 31 [ Отговор ]
Re: Макар и надценени, жилищата в редица държави отново поскъпват - А в БГ ??? ново
12-05-2010 - 22:02:12 Регистриран: преди 14 дни
Eeeeй Кочооо! Аз такъв събеседник отдавна очаквах да се появи във форума. Май най-накрая всичко си идва на мястото. Форума за "имоти" се превръща във ИСТИНСКИ ФОРУМ ЗА ИМОТИ И ТЯХНИТЕ ЦЕНИ. ...
Тези двамата май се харесаха. Дали ще сключат брак?
Не, няма да стане работата. Кочо си е съвсем нормален, симпатичен Ъппер, достоен да бъде поканен в нашия форум:
Кочо написа:... През последните 3 години цените скочиха доста и аз се свих – не бях конкурентен.
Мои познати заложиха на лихви и сега като ударим чертата – без коментар.
Не ме интересуват никакви трендове, дъна или възходи. Важното е да трансформирам наличните имоти, в други такива с цел използване на 100 %.
Имам си дом за семейството, вземам си малък наем и си пия бирата.
barbaron- Брой мнения : 26
Ясно.
Човека си има цел и си я гони.
И не му пука особено.
Човека си има цел и си я гони.
И не му пука особено.
Невидимко- Брой мнения : 6
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите